Mari Kita Perbetulkan Apa Yg Salah

Friday, October 8, 2010 6 Jejak Pembaca
seperti yg tertera di atas^^ 
yakni tajuk post ni..
sy nk perbetulkan sesuatu yg selalu nyer
 kita salah melakukannya...
tp sebelum itu jom check mende laen
 (yup! kali ni betul2 PROMISE okeyh..! ;) 




hari ni nk berblog mengenani company ni




semua kita taw yg company samsung ni 
terkenal dgn produk elektronik nyer...
 mmg ada yg wau jugak la
 (tp org kata salu rosak..xtaw la!)


origin company ni dari korea
 n korang taw x history nyer
 (yup! aku da jadi penggemar sejarah yg dahulu nyer dibenci...peace! ;) 




adakah anda tahu bahawa company yg bersih lagi berkilat mcm kt bwh ni





sebenarnya berasal drpd pejabat yg sebegini rupa






yakni kedai yg menjual 
sayur2 n ikan kering..
dan juga menjual mee



nk tgk packet mee nyer




ahahhaha ni dia...>>





ada rupa mcm packet mee x?
diorg ni jual mee
nama nyer
Byeolpyo Guksu
(sedap kot)




transformasi yg cukup hebat, 
dari office yg bau ikan masin tu 
kpd office yg berkilat kilat 
(yg pasal transformasi ni malas la nk cite....laen kali je la taw! ^.^)




ha..! tiba masa belajar plak
 (ingat x yg kt atas tu...yg aku PROMISE nk bagitaw da)




**haha..! aku da xmcm post yg aritu tu..lupa nk gtaw!**




kita nk belajar sket..
okeyh! sy sbg pengarang jd cikgu korang..
para pembaca sbg murid2


tips utk menjadi murid ; sediakan pensel 2B, pemadam Exam Grade, pembaris, kertas kajang



**cikgu hendak masuk ke kelas**

**murid2 bersedia nk bagi salam**


murid : memberi salam dgn gaya spt dibawah (eleh..mcm xpena tgk plak!)


**except..cikgu kt dlm video tu bukan aku la**


cikgu : baik murid2...
hari ni kita nk belajar benda yg baru,
sy nk perbetulkan satu perkara yg jarang awak semua ambil tahu
dan kerap awak semua melakukan kesalahan
(dgn mood cikgu Zul..aku meneruskan pembelajaran XD)


murid : kruhh...kruhh zzZZ..!


cikgu : (sabo je la dgn anak2 murid aku ni) baiklah cuba anda semua sebut perkataan ni ''samsung''


murid : **semua menjawab**
kacang botak chin je tu cikgu...!
sammm sungg!!
(dgn muka bangga dgn agak bangga la jugak )



cikgu : baiklah..mari kita tgk video ni>>





murid : haaa......?
(tergaru garu kepala.....mengambil timba utk menutup seluruh kepala..menyorokkan kepala dlm laci meja **kalo muat)



cikgu : ha..! laen kali sebut betul2..bukan ''sammm sungg'' tp ''sam sang'' (cikgu gelak tersipu sipu bajet cun XD)


KELAS DISMISS


note : kalo korang da taw pasal mende ni , sila beritahu di ruangan komen.! (sure korang xtaw..sbb mase aku tgk ad ni..my jaw dropped! )

6 Jejak Pembaca:

Sila Tinggalkan Jejak Anda

 

©Copyright 2011 xpert_WiZ LiFe | TNB