Dunia Kecil Kesukaanku

Wednesday, October 26, 2011 1 Jejak Pembaca
السلام عليكم
Alhamdulillah
kerana Allah telah memberiku
peluang untuk bernafas di dunia ini

okay..
pagi ni..pagi-pagi
aku dah bangun
lepas solat tak tidur

**agak pelik disitu **


kerana hidup sebagai seorang dalam cuti panjang
sudah menjadi satu kemestian
untuk tidur lepas subuh

hmm..
kenapa aku tak tidur pagi tadi yer?
Mode : SERIOUS ON !
Haa..!
aku tahu kenapa
aku habiskan edit blog

Setelah habis semua tu
perut pon mula jeles
pot pet pot pet dia bising
**maksud aku dia berkeroncong la**

aku pon sarapan
errkk..Alhamdulillah

lepas tu
aku pon keluar la nak ambil angin kat luar

**sebab sejuk kat dalam**
nak kena cahaya matahari sikit
siyes..pagi tadi memang sejuk bro!

Then,
aku lihat langit yang biru
tak ada awan
"wah! cuaca baik..ni time nak amek-amek ganbar ni"

aku pon pergi la ambil kamera aku 
dalam DIY Dry box aku
**dah seminggu aku tak pegang D90 aku**

tetiba ada feeling nak ambil gambar macro
pap pap pap
aku tak puas hati dengan flash aku
harsh sangat
pastu aku masuk

Mode : MACGYVER ON !
aku pon try buat
DIY Flash Diffuser
**post lepas ni ada gambar nya**

sampai tengah hari aku buat
petang tadi aku try flash diffuser aku
pergh!
hasil terbaik

ni gambar nya

macam berlian

semut pon cium jugak


ni la dia Gary Spongebob


dunia terapung

1 Jejak Pembaca:

Sila Tinggalkan Jejak Anda

 

©Copyright 2011 xpert_WiZ LiFe | TNB