Order Best Makan tak Habis

Wednesday, July 4, 2012 4 Jejak Pembaca
السلام عليكم

hari ni nak cerita sikit je la

pada suatu hari
aku pon pergilah satu restoran ni
lepas tu ada la seorang perempuan ni
order chicken chop
tapi makan ayam je
french fries and coleslaw tak makan
baik order ayam chicken chop je
pastu tinggal gitu je

dari situasi itu
aku teringat sesuatu
ada segelintir perempuan ni
(ak xnk ckp majoriti, nanti kena fire plak)

mereka2 ni
gemar order makanan best2 n mahal2
kelasss gitu
tapi makan tak habis

aku tak tahu kenapa
mungkinkah

-dah kenyang..perut kecik
-dalam diet
-ke memang makanan tu tak sedap
-ke saja je nak jadi macam mak jah. Makan restoran hebat2
order best2..makan pon sikit je. Gaya orang kaya la kot 

hadooo
memang mereka2 ni 
bukanlah choice aku nak buat bini

tapi orang selalu kata
yang kita benci, yang tu la kita dapat
**doa2 mintak2 dijauhkan la**

bagi sesape yang order makanan
pastu habiskan makanan
yang order berkesesuaian dengan kondisi perut
boleh la hubungi saya
anda edisi terhad!!

sekian

p/s : mak jah tu tak wujud. hanya rekaan semata mata.

      bagi insiden yang terpencil, seperti memang makanan tu tak sedap sampai tak boleh masuk mulut atau    jumpa benda2 pelik dalam makanan tersebut. anda dimaafkan

4 Jejak Pembaca:

  • Xpert Wiz said...

    kepada khai : ahaha...mak jah iklan ribena

    kepada anonymous : aahaha, agak dah, mesti kena fire punya. **anda mesti perempuan**

    melalui pemerhatian saya, selalunya peratusan perempuan untuk tidak menghabiskan makanan ada lebih tinggi daripada lelaki

    **siapakah anda?**

  • Anonymous said...

    bukan sape2 pun cume sseorng yg suka baca blog kamu.so truskan menulis...insyaallah sya akn bce.

Sila Tinggalkan Jejak Anda

 

©Copyright 2011 xpert_WiZ LiFe | TNB